Burn-out verschijnselen?

Ervaar je veel stress? Wordt er niet naar je geluisterd? Of maak je je zorgen over de toekomst van je baan? Dit soort zaken kunnen bijdragen aan een opgebrand gevoel. En zelfs leiden tot een burn-out. Doe de test en ontvang een persoonlijke rapportage en advies op maat.

Daarnaast ontvang je tips hoe je je werksituatie kunt verbeteren. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met onregelmatige werktijden of veel overwerk. Iedereen die werkt kan de test doen, dus ook tijdelijke medewerkers of flexkrachten. De test is anoniem en duurt ongeveer 10 minuten.

72.000

Block node quote

Je ontvangt van ons tips en een persoonlijk advies. Gebruik deze voor jezelf of om samen met je collega’s sterker te staan bij je werkgever.

Kom ook in actie en doe de 'Gewoon Goed Werk' test

Ruim 46.000 mensen gingen je voor. De FNV gebruikt de resultaten om sterker te staan bij onderhandelingen met werkgevers en overheid. Kortom, hoe meer invullers, hoe beter!

Doe de test en binnen 10 minuten ontvang je een persoonlijk advies op maat over jouw situatie

Vergelijk je resultaten met die van anderen, ook binnen je eigen sector en organisatie!

Gebruik de uitslag en die van je collega’s om samen sterker te staan bij je werkgever

Test of jij 'Gewoon Goed Werk' hebt
Met de Gewoon Goed Werk-meter kun jij testen of je 'gewoon goed werk' hebt: dat is werk met genoeg zekerheid, respect en groei. Na afloop ontvang je direct een persoonlijke rapportage met advies op maat!

Block node action bottom